1. Stebleve

 
 

Welcome in
the village of Stebleve

4.0 / 5  (1 vote)
  Please login to favorize

Stebleve shtrihet ne pjesen lindore te Shqiperise ne kufi me Maqedonine, ne pjesen me veriore te rrethit te Librazhdit, ne mes te rruges kombetare qe lidh Librazhdin me Dibren. E vendosur mes bjeshkeve dhe pyjeve te shumte duke filluar nga Fushe - Studna me fshatin Llange e duke perfunduar ne Malin e Carit, perpjete Perroit te Govatave tek Guri i Shqipes. Ajo ben pjese ne zonen klimaterike mesdhetare malore me dimer te ftohte dhe vere te fresket. Ne dimer debora arrin trashesi deri ne 1m. Fusha e Studnes, Fusha e Kucoves, Fusha e Draganit, Fusha e Mllaces, Fusha e 30-es (tek piramida) jane nje perle e vertete dhe vende qe ofrojne mundesi te medha per turizem malor veror dhe dimeror. Keto fusha shtrihen ne lartesi nga 1200 - 1800m mbi nivelin e detit, dhe per sfond kane Malin e Gurit, Malin e Zylit, Malin e Mirakes, Malin e Kallkanit, Malin e Raducit, Malin e Carit, te bukur, te larte dhe terheqes. Stebleva ndodhet 110km larg Tiranes, ne nje lartesi 1200m mbi nivelin e detit. Ajo kufizohet ne veri me fshatrat Klenje, Gjinovec e Trebisht, ne lindje me kufirin shteteror me Maqedonine, ne Jug me fshatin Qarrishte te Librazhdit dhe ne perendim me fshatin Borove

Properties

 • Inns

  2
 • Activities

  0
 
 

Inns in the village of Stebleve:

 
 

Activities in the village of Stebleve:

 
 

Please login to add a comment.

All Comments:

 • posted on 2013-09-26 23:55:05 from arjanit nura

  "TE QERALLI" - 00355 67 25 35 346; steblevatravel@gmail.com https://teqeralli.blogspot.com https://steblevatravel.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/Stebleva-Travel/161055857405976

 • posted on 2013-09-26 23:46:00 from arjanit nura

  Fshati Stebleve ndodhet shume afer kryeqytetit, vetem 2 ore larg :) ose 28 Km nga qyteti i Librazhdit Mrekullia e natyres, fshati Stebleve ne zemer te Parkut Shebenik Jabllnice jane guida me e fundit dhe me terheqse e Shqiperise

 • posted on 2013-09-26 23:41:30 from arjanit nura

  HIKING; Liqeni i Draganit, HIKING: Mali Raducit, Hiking: Popovice, HIKING: Kallkan, HIKING:Visharice, Kusar etj etj Place to visit: Vakefi, Piknik: Liqeni i Fushe Studnes, Guesthouse, Traditional Food and drinks "TE QERALLI"