Welcome in
Hotel Margjeka

0.0 / 5  (0 votes)
  Please login to favorize

 

 

Hotel Margjeka është hotel i ri, me kushte shumë te mira dhe shumë komfort, ku ndërthuren tradicionalja me modernen. Dhomat janë teke, dyshe dhe familjare

Sherif  Margjeka (Owner)

Margjeka, Valbonë

+355 67 33 82 162

Properties

 • Bed and
  Breakfast

  20.00 €
 • Each Meal

   €
 • All Inklusive

   €
 • Rooms

  9
 • Beds

  22
 • Toiletts

  10
 • Showers

  10
 • Altitude

   m
 
 

Please login to add a comment.

Be the first one to add a comment