Welcome in
Hotel Qendra e Informacionit turistik Valbone

0.0 / 5  (0 votes)
  Please login to favorize

 

 

Qëndra multifunksionale, e ngritur në pikën turistike të Valbonës, është kthyer në një qendër mikpritëse për turistët e huaj, të cilët gjejnë gjithë informacionin e nevojshëm për Parkun Kombëtar Turistik të Valbonës. Qëndra Multifunksionale ka mjedise të jashtme për gatim, ambiente çlodhëse, suvenire, terrene sportive, guida malore, muze, kamping, sallë interneti dhe konferencash dhe shpërndan informacion të larmishëm për Valbonën turistike.

Dritan  Selimaj (Owner)

Valbonë

+355 673426658

Properties

 • Bed and
  Breakfast

  10.00 €
 • Each Meal

   €
 • All Inklusive

   €
 • Rooms

  10
 • Beds

  35
 • Toiletts

  15
 • Showers

  15
 • Altitude

  900 m
 
 

Please login to add a comment.

Be the first one to add a comment